کد خبر: ۱۵۰۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۱
بسته خبری ویژه مخاطب۲۴

دوبله زنده و هنرمندانه شهرام عبدلی و همسر بازیگرش در تلویزیون + فیلم | تصاویر موشک «کروز پاوه» / سرعت موشک هایپرسونیک ایرانی بیش از ۱۳ ماخ است | تمسخر دوباره یحیی گل‌محمدی در تلویزیون! + فیلم

در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند دوبله زنده و هنرمندانه شهرام عبدلی و همسر بازیگرش در تلویزیون + فیلم | تصاویر موشک «کروز پاوه» / سرعت موشک هایپرسونیک ایرانی بیش از ۱۳ ماخ است | تمسخر دوباره یحیی گل‌محمدی در تلویزیون! + فیلم را می‌خوانید.
دوبله زنده و هنرمندانه شهرام عبدلی و همسر بازیگرش در تلویزیون + فیلم | تصاویر موشک «کروز پاوه» / سرعت موشک هایپرسونیک ایرانی بیش از ۱۳ ماخ است | تمسخر دوباره یحیی گل‌محمدی در تلویزیون! + فیلم

دوبله زنده و هنرمندانه شهرام عبدلی و همسر بازیگرش در تلویزیون + فیلم | تصاویر موشک «کروز پاوه» / سرعت موشک هایپرسونیک ایرانی بیش از ۱۳ ماخ است | تمسخر دوباره یحیی گل‌محمدی در تلویزیون! + فیلم

«مخاطب ۲۴» هر روز سعی دارد با انتخاب تیتر‌هایی از خبر‌های داغ و پرخواننده خود در حوزه‌های مهم خبری، شما را در جریان این اخبار مهم و اثرگذار قرار دهد که قطعا باید شنیده و خوانده شوند.


دوبله زنده و هنرمندانه شهرام عبدلی و همسر بازیگرش در تلویزیون + فیلم

چند سال قبل شهرام عبدلی همراه با همسر بازیگرش «سالومه شاهرخی» در برنامه کودک شو، بخشی از یک کارتون را به شکل زنده دوبله کردند.


تصاویر موشک «کروز پاوه» / سرعت موشک هایپرسونیک ایرانی بیش از ۱۳ ماخ است

فرمانده نیروی هوافضای سپاه: موشک کروز پاوه را به یاد شهدای کردستان با برد ۱۶۵۰ کیلومتر عملیاتی کردیم، همچنین با توجه به اینکه سرعت موشک هایپرسونیک ایرانی حدودا ۱۲ تا ۱۳ ماخ است، تا ده‌ها سال آینده نمی‌توانند سامانه‌ای برای مقابله با آن ایجاد کنند.


تمسخر دوباره یحیی گل‌محمدی در تلویزیون! + فیلم

یحیی گل محمدی، برای دومین بار در چند ماه اخیر مورد تمسخر مجریان صدا و سیما قرار گرفت. پیش از این نیز در برنامه‌ای که ویژه شب یلدا بود مجریان برنامه در صحبت‌های خود به یحیی گل محمدی حمله کرده بودند.


معلمان بخوانند؛ صدرو احکام رتبه بندی تمام معلمان مشمول

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از صدور احکام رتبه‌بندی تمام معلمان مشمول خبر داد.


افزایش سن بازنشستگی در بودجه ۱۴۰۲ قرار می‌گیرد؟

افزایش سن بازنشستگی؟ دولت همچنان به دنبال آن است که سن بازنشستگی را از ۵۰ به ۶۰ سال افزایش دهد تا بتواند از این طریق صندوق بازنشستگان را از ورشکستگی نجات دهد.


تصویر همسر مسی بعد از فینال رفتن آرژانتین

مسی موفق شد یکبار دیگر آرژانتین را به فینال جام جهانی برساند.


اعمال فوق العاده ویژه معلمان چه شد؟ / شیطنت برخی رسانه‌ها

سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش پیرامون موضوع فوق العاده ویژه معلمان توضیحاتی ارائه داد.

برچسب ها: بسته خبری ویژه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر